(0297) 325709    

Over ons

U bent hier

Bruinsma Natuurlijk heeft als core business het leveren en onderhouden van projectbeplanting. Dit doen wij sinds 1957. De verhuur van kerstdecoraties zijn daar in de jaren 90 bijgekomen. En wat bleek? Het was en is onze tweede natuur!

Hoe het begon

In de jaren '90 vroegen diverse klanten, waarvoor Bruinsma de interieurbeplanting verzorgde, of we ook kerstbomen konden leveren met versiering. Hier is bij die klanten toen invulling aan gegeven. In het jaar 2000 kwam Helga Bruinsma bij Bruinsma werken. Zij raakte enthousiast over de kerstprojecten en had het idee dat er vast meer bedrijven interesse zouden hebben om kerstdecoraties te huren. Er werd documentatie opgesteld, extra kerstbomen en versieringen ingekocht en er werden wat kerstbomen in de showroom gepresenteerd. Dit bleek een succes. Gedurende vijf jaar werd de kerstverhuur ieder jaar verdubbeld. Er werd steeds meer ervaring opgedaan, vooral met het logistieke proces en styling van decoratieve producten.

Zo ging het verder

Na 5 jaar moesten we een pas op de plaats maken. Het voortzetten van een snelle groei bleek logistiek niet haalbaar als we de kwailteit hoog wilden houden. Na diverse logistieke aanpassingen en het maken van betere productkeuzes, was er goed overzicht en controle, dus konden we weer verder groeien. Sinds enkele jaren wordt er jaarlijks een kerstshow opgebouwd en ontvangen we veel terugkerende en nieuwe relaties. Nu behoort Bruinsma tot een van de grotere kerstleveranciers in Nederland en waarderen we het dat we jaarlijks van kleine tot grote bedrijven en overheidsinstellingen mogen inrichten met kerstdecoraties.  In de verkoop werken we met drie personen en ons magazijn bestaat uit zeven man en vrouw sterk. Op de dagen van installatie en ophalen komen daar nog ongeveer 40 medewerkers bij. 

Van links naar rechts:

Helga Bruinsma - sales kerst buitendienst

Marjon Haan - sales kerst binnendienst

Eva Legez - sales kerst buitendienst

 

Kerstdecoratie centrale hal - project Utrecht
Binnentuin
Kerstboom 4 meter - Project in Utrecht
Interieurbeplanting
MVO kerstversiering - Woningbouwvereniging
Plantenwand
Lichtgordijn - Advocatenkantoor Amsterdam
Plantenwand
Kunstkerstboom slank - Project Hoofddorp
Binnentuin
Huiselijke kerstsfeer - Verzorgingstehuis N-Holland
Interieurbeplanting
Boom 8 meter en 320 mtr guirlande - Gem. Lelystad
Binnentuin
Huiselijke kerstsfeer - Fabrikant in Zaandam
Plantenwand
Ijsberenparty - Technologiebedrijf Amsterdam
Binnentuin
Sneeuwkerstboom 4 meter - Sportmerk Hoofddorp
Interieurbeplanting
Winterlandschap - Project Utrecht
Binnentuin